Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil
- 80 g brown onion, cut into quarters
- 130 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 garlic clove
- 25 g dried porcini mushrooms
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 1 tbsp arrowroot flour
- 1 tsp shiro (white) miso paste
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 750 g water
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 10 portions
- Calorieën
- 1643.5 kJ / 391.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 42.2 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 12.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40p
Vegan mayonnaise
15 dk
Vegan tiramisu
3 Std. 20 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Mixed mushroom burgers
50 Min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Vegan parmesan shards
3h 55min
Potato and green pea curry
50 Min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5 min
Pulled BBQ jackfruit
25p