![Vegan gravy Vegan gravy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3D47BC14-F61C-4BC2-902C-4E9CA4531774/Derivates/90232711-3517-47ec-957f-a04b7ca266e0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil
- 80 g brown onion, cut into quarters
- 130 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 garlic clove
- 25 g dried porcini mushrooms
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 1 tbsp arrowroot flour
- 1 tsp shiro (white) miso paste
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 750 g water
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 10 portions
- Calorieën
- 1643.5 kJ / 391.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 42.2 g
- Vetten
- 21.3 g
- Vezels
- 12.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Aquafaba Butter
2 Std. 25 Min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Pulled BBQ jackfruit
25 Min
Dairy free béchamel
10 Min
Mixed mushroom burgers
50 Min
Plant-based béchamel sauce
10 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Vegetable chilli
50 Min
Hoisin tofu with brown rice
50 Min