![Beetroot gazpacho with horseradish créme Beetroot gazpacho with horseradish créme](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/56ABFD0D-D0AE-45E2-B67E-85BCAF834476/Derivates/A8EFEF34-F2E3-4C91-9A44-E365C70B18F4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot gazpacho
- 300 g raw beetroot, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 Lebanese cucumber, cut into pieces
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 tbsp lemon juice
- 100 g water, chilled
- sea salt, to taste
- ground white pepper, to taste
Horseradish créme
- 100 g natural yoghurt
- 1 - 2 tbsp ground horseradish, jarred
- 1 - 1 ½ tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 656.2 kJ / 156.2 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 551 mg
Alternatieve recepten
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Cucumber soup
25 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Avocado with egg and salmon tartare
50 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40min
Rabbit stew
1 godz.
Eat your veggie gardens
15 min
Bloody Maria
2 Std. 45 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Mushroom soup
30 min
Zucchini soup
25 Min