Apparaten en Accessoires
Beetroot gazpacho with horseradish créme
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 40min
4 portions
Ingrediënten
Beetroot gazpacho
-
raw beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)300 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water500 g
-
Lebanese cucumber cut into pieces1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces1 - 2
-
natural yoghurt250 g
-
lemon juice2 tbsp
-
water chilled100 g
-
sea salt to taste
-
ground white pepper to taste
Horseradish créme
-
natural yoghurt100 g
-
ground horseradish jarred1 - 2 tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve1 - 1 ½ tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
551 mg
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
656.2 kJ /
156.2 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
17 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Soups for all seasons
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1u. 35min
Chicken moghrabieh
25u. 15min
Passionfruit and coconut slice
5u.
Ukrainian borscht
35min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Bloody Maria
2u. 45min
Wakame gomasio
20min
Sunny gazpacho
25min
Gluten free pizza base
35min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3u.
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1u. 20min