Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- butter, for greasing
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 110 g basmati rice
- 110 g long grain brown rice
- 120 g millet
- 1 tbsp flaxseeds (linseeds)
- 140 g arrowroot flour
- 2 tsp salt
- 2 tsp guar gum (see Tips)
- 2 tsp raw sugar
- 400 g water
- 2 tsp dried instant yeast
- 30 g grapeseed oil
- 1 tsp apple cider vinegar
- 2 eggs
- 50 g pitted black olives (approx. 15), cut into halves
- 50 g pitted green olives (approx. 15), cut into halves
- 50 g sun-dried tomatoes, cut into slices
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 82.7 kJ / 19.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 409.7 mg
Alternatieve recepten
Sunflower and sesame seed bread rolls
1h
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20 min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20 min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Gluten free flour mix
10min
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Gluten free pizza base
35min