Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- butter, for greasing
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 110 g basmati rice
- 110 g long grain brown rice
- 120 g millet
- 1 tbsp flaxseeds (linseeds)
- 140 g arrowroot flour
- 2 tsp salt
- 2 tsp guar gum (see Tips)
- 2 tsp raw sugar
- 400 g water
- 2 tsp dried instant yeast
- 30 g grapeseed oil
- 1 tsp apple cider vinegar
- 2 eggs
- 50 g pitted black olives (approx. 15), cut into halves
- 50 g pitted green olives (approx. 15), cut into halves
- 50 g sun-dried tomatoes, cut into slices
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 82.7 kJ / 19.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 409.7 mg
Alternatieve recepten
Gluten free rough puff pastry
1u. 15min
Buckwheat bread
2h 5min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 godz. 40 min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 Std. 20 Min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Gluten-Free Bread
1 Std. 50 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Gluten free sourdough bread
192h 20 min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25 min
Gluten free pizza base
35 Min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30 min