Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Apple purée
- 500 g red apples (approx. 4 apples), peeled, cored and cut into pieces (2 cm)
Cake
- 180 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing (see Tips)
- 400 g spelt flour, plus extra for dusting
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 eggs
- 150 g coconut sugar (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground cloves
Salted caramel sauce
- 120 g salted butter
- 150 g double cream (see Tips)
- 100 g coconut sugar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1454.3 kJ / 346.3 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 Std. 15 Min
Mixed berry clafoutis
40 min
Rosewater madeleines
30 Min
Quick almond biscuits
35 min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Fig and walnut bread
3 godz. 20 min
Poppy seed and apple cake
2 godz. 10 min
Peach and plum upside-down cake
50 min
Mini French apple cakes
1h 35 min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min