Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra for greasing
- 100 g blanched almonds
- 100 g caster sugar
- 80 g plain flour, plus an extra 1 tablespoon
- 2 eggs
- 50 g milk
- 1 tsp natural vanilla extract
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch salt
- 2 ripe pears, peeled, cored and cut into thin slices (5 mm - see Tip)
- brown sugar, for sprinkling
- thickened cream, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1543.4 kJ / 367.5 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 68.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pear and chocolate frangipane
2h
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30min
Santiago cake
1h 20min
Double ginger and pear cake
1h 35min
Raspberry and lemon flan
1h
Chocolate and pear cake
1h 30min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Cherry clafoutis
1h 5min
Apple and date cake
1h 30min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Orange and almond cake
2u. 20min