Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g brown onions, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tbsp sweet paprika
- ½ - 1 tsp hot paprika
- 1 tsp ground cumin (optional)
- 1 tsp dried marjoram
- 300 g stewing beef, cut into 1 cm pieces (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g carrot, cut into pieces (5 mm)
- 130 g celery, cut into pieces (5 mm)
- 180 g red capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 160 g potato, cut into cubes (1 cm)
- 500 g water
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 2 - 3 allspice berries
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- fresh crusty bread, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 877.4 kJ / 208.9 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 933.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerkraut soup
50min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Irish lamb stew
6h 20min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Slow cooked veal stew
2 Std. 10 Min
Veal pizzaiola
40min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Hungarian goulash
1h 30min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Beef and mushroom hot pot
2h