Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g brown onions, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tbsp sweet paprika
- ½ - 1 tsp hot paprika
- 1 tsp ground cumin (optional)
- 1 tsp dried marjoram
- 300 g stewing beef, cut into 1 cm pieces (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g carrot, cut into pieces (5 mm)
- 130 g celery, cut into pieces (5 mm)
- 180 g red capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 160 g potato, cut into cubes (1 cm)
- 500 g water
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 2 - 3 allspice berries
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- fresh crusty bread, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 877.4 kJ / 208.9 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 933.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Lamb and barley soup
50 min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 godz. 45 min
Creamy turkey stew (TM6)
3 godz. 50 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Bulghur and lentil soup
1 godz.
Hungarian goulash
1 godz. 30 min
Irish lamb stew
6 godz. 20 min
Sauerkraut soup
50 min
Beef "Burgundy"
40 min