![Vienna sausages with split pea soup Vienna sausages with split pea soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AFB2E393-45A8-4BBB-8E82-803ED7DDE146/Derivates/68D1AB1F-4875-4A30-865C-2C59743E3A6A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 50 g bacon, cut into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g olive oil
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 150 g potatoes, peeled and cut into quarters
- 150 g leek, trimmed and cut into pieces (1 cm)
- 200 g green split peas (see Tips)
- 1000 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp fresh marjoram, leaves only
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 4 Vienna sausages
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1533.5 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 634.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuscan bean soup
30 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Sauerkraut soup
50 min
Veal pizzaiola
40 min
Tuscan bean soup
40 min
Grisons barley soup
1 Std. 15 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Fish soup
40 min
Red beans and rice with turkey meatballs
1 Std.