Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 50 g bacon, cut into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g olive oil
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 150 g potatoes, peeled and cut into quarters
- 150 g leek, trimmed and cut into pieces (1 cm)
- 200 g green split peas (see Tips)
- 1000 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp fresh marjoram, leaves only
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 4 Vienna sausages
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1533.5 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 634.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuscan bean soup
40min
Sauerkraut soup
50min
Tomato and red lentil soup
30min
Grisons barley soup
1h 15 min
Zucchini soup
25 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Goulash soup
2h 35 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Sweetcorn and potato chowder
40min
Mushroom croustade
1h 35 min
Barley, bacon and chorizo soup
50min