Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 50 g bacon, cut into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces
- 20 g olive oil
- 100 g celery stalks, cut into pieces
- 150 g potatoes, peeled and cut into quarters
- 150 g leek, trimmed and cut into pieces (1 cm)
- 200 g green split peas (see Tips)
- 1000 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp fresh marjoram, leaves only
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 4 Vienna sausages
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1533.5 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 634.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchini soup
25p
Cream of tomato soup
25p
Zucchini, Brie and basil soup
35p
Leek and cheddar pudding
1h 20 min
Mushroom stroganoff
20p
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Sauerkraut soup
50 Min
Grisons barley soup
1h 15min
Bubble and squeak soup
35p
Spinach potato soup with savoury egg custard
45p
Broccoli soup with sage oil
30p