Compatibele versies
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 230 g milk
- 60 g salted butter, cut into pieces
- 20 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 egg
- 500 g plain flour
- 1 tsp salt
Ricotta filling
- 500 g ricotta (see Tips)
- 50 g white sugar
- 80 g dark chocolate chips
- 40 g candied citrus peel (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 egg yolk, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1210.5 kJ / 288.2 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 275.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple fritters
1 Std.
Cashew bread French toast
1 Std. 40 Min
Frangipane cake
1h 45min
Easter Babka
2 Std. 30 Min
Breakfast crescents
3 Std. 5 Min
Triple layer bundt cake
1 Std. 30 Min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3h
Spiced pumpkin palmiers
2h 50min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2h 25min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2 Std. 35 Min
Zebra bundt
1h 10 min