
Apparaten en Accessoires
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Voorbereiding 30min
Totaal 2u. 30min
14 portions
Ingrediënten
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Voeding per 1 portion
Calorieën
288.2 kcal /
1210.5 kJ
Eiwitten
9.5 g
Vetten
10.8 g
Koolhydraten
37.5 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
6.4 g
Natrium
275.6 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland