![Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses") Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CF00C138-50EF-4D6D-BC55-B15594CB7FBF/Derivates/3C82BD2D-8BEC-4B8A-97F5-0C29B28D86A4.jpg)
Compatibele versies
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 230 g milk
- 60 g salted butter, cut into pieces
- 20 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 egg
- 500 g plain flour
- 1 tsp salt
Ricotta filling
- 500 g ricotta (see Tips)
- 50 g white sugar
- 80 g dark chocolate chips
- 40 g candied citrus peel (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 egg yolk, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1210.5 kJ / 288.2 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 275.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apricot Danish slice
40min
Chewy pistachio biscuits
45min
Caramel, date and walnut bundt
1 Std. 15 Min
Almond biscotti
1h 10min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 Std. 30 Min
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 godz. 25 min
Brioche buns with cheese
2 Std. 30 Min
Jaffa madeleines
30min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25 min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Almond and pear tart
40min