Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")

Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")

4.5 11 beoordelingen
Voorbereiding 30min
Totaal 2u. 30min
14 portions

Ingrediënten

Dough
  • milk
    230 g
  • salted butter cut into pieces
    60 g
  • white sugar
    20 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • egg
    1
  • plain flour
    500 g
  • salt
    1 tsp
Ricotta filling
  • ricotta (see Tips)
    500 g
  • white sugar
    50 g
  • dark chocolate chips
    80 g
  • candied citrus peel (see Tips)
    40 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • egg yolk lightly beaten
    1

Voeding per 1 portion

Calorieën 288.2 kcal / 1210.5 kJ
Eiwitten 9.5 g
Vetten 10.8 g
Koolhydraten 37.5 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 6.4 g
Natrium 275.6 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...