Apparaten en Accessoires
Brioche slice with crumble
Voorbereiding 20min
Totaal 2u.
24 portions
Ingrediënten
Crumble
-
plain flour70 g
-
white sugar50 g
-
vanilla sugar2 tsp
-
unsalted butter50 g
Dough
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
plain flour500 g
-
unsalted butter cut into cubes, plus extra for greasing100 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
seasonal fruit (e.g. blueberries, strawberries, rhubarb), cut into pieces, or jam250 - 300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
60.3 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
849.5 kJ /
202.3 kcal
Vetten
6.2 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
3.8 g
Koolhydraten
33.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Granini slice
2 godz. 15 min
Pearl barley bread rolls
1 godz. 15 min
Lamb sfiha
1 godz. 20 min
Sliders with sunflower sauce
40 min
Poppy seed and apple cake
2 godz. 10 min
Chocolate and red wine cake with pears
1 godz. 20 min
Layered chocolate cappuccino cups
19 godz. 30 min
Tummy tonic shot
5 min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 godz. 50 min
Nankhatai (Cardamom biscuits)
35 min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 godz. 25 min
Speculoos
3 godz.