![Brioche fruit tarts Brioche fruit tarts](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/070ACEB6-44AE-4E6A-A256-BC2AB047E403/Derivates/b23c16a3-9ebe-435b-9550-2f0f426aa6e8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brioche base
- oil, for greasing
- 170 g salted butter, cut into cubes (1 cm)
- 40 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 60 g white sugar, plus 1 extra teaspoon
- 350 g plain flour
- 4 eggs
- 1 tsp salt
Crème pâtissière
- 420 g milk
- 110 g white sugar, to taste
- 45 g plain flour
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
Fruit toppings
- 4 - 5 fresh dark red plums, stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)
- 250 - 300 g fresh strawberries, cut into thin slices
- 4 - 5 ripe peaches, stones removed and flesh cut into thin wedges
- jam of choice, warmed, for glazing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1076.7 kJ / 256.4 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 32.9 g
- Vetten
- 10.6 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 237.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu
5h 20 min
Gin and lime pie
3 godz. 10 min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
Mixed berry pavlova stack
5hod. 30min
Cherry delight
15 min
Chocolate pecan pie
1h 55min
Ricotta fruit tart
1 Std. 30 Min
Chocolate truffle cake
2 Std. 15 Min
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.