Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brioche base
- oil, for greasing
- 170 g salted butter, cut into cubes (1 cm)
- 40 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 60 g white sugar, plus 1 extra teaspoon
- 350 g plain flour
- 4 eggs
- 1 tsp salt
Crème pâtissière
- 420 g milk
- 110 g white sugar, to taste
- 45 g plain flour
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
Fruit toppings
- 4 - 5 fresh dark red plums, stones removed and flesh cut into thin wedges (see Tips)
- 250 - 300 g fresh strawberries, cut into thin slices
- 4 - 5 ripe peaches, stones removed and flesh cut into thin wedges
- jam of choice, warmed, for glazing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1076.7 kJ / 256.4 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 32.9 g
- Vetten
- 10.6 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 237.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10 min
Almond shortbread biscuits
2h 10 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Cloudy apple cider jelly
5h
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Scroll bundt cake
2 Std. 40 Min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Black forest cake
5h
Angel cake
5 godz. 15 min
Honey crème caramels
25h 55min
Chocolate and red wine cake with pears
1 Std. 20 Min