Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 50 g water
- 170 g salted butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 180 g milk
- 2 tsp white sugar
- 3 tsp dried instant yeast
- 2 eggs
- 650 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Cheese filling
- 200 g feta cheese, cut into cubes (2 cm)
- 180 g haloumi, cut into cubes (2 cm)
- 250 g mozzarella, cut into cubes (2 cm)
Assembly
- 1 tbsp water, plus extra for sealing
- 1 egg
- 1 tbsp sesame seeds
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2062.9 kJ / 491.2 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1059.4 mg
Alternatieve recepten
Gozleme
1 Std. 40 Min
Filo spinach slice
55 min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 min
Fatayer with cheese and mint
2 godz. 15 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Iraqi cheese pies (cheese chureck)
1 Std. 40 Min
Fresh tomato tart
40 min
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Three cheese pides
1 Std. 40 Min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Brunch bread
1 godz. 15 min