Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb butter
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 20 g juice)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only
- 10 g fresh chives, cut into thirds
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g unsalted butter
- 2500 - 2800 g whole chicken
Stuffed chicken and rice
- 2 garlic cloves
- 80 g eschalots, cut into quarters
- 100 g bacon, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 150 g fresh brown mushrooms, cut into quarters
- 150 g fresh portobello mushrooms, cut into quarters
- 150 g frozen spinach
- 300 g basmati rice
- 800 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g soy sauce
- 1 tsp dried thyme
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 50 g dry Marsala wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4955.9 kJ / 1180 kcal
- Eiwitten
- 123.5 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 54.4 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 2929 mg
Alternatieve recepten
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Stuffed tomatoes
50 min
Cod with citrus butter
40 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 Std. 35 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 godz.
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Beef Burgundy
1h 45min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30min