Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g basmati rice
- 1150 g water
- 1 tsp salt
- 1 carrot, cut into thin slices (approx. 5mm)
- ½ red capsicum, cut into strips
- 1 broccoli (approx. 200 g), cut into florets
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- 4 garlic cloves
- 3 eschalots
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 40 g tamarind paste
- 30 g fish sauce
- 45 g palm sugar
- 2 tsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1696.8 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 40.9 g
- Koolhydraten
- 56.8 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1070.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn and noodle stir-fry
25 Min
Thai noodle and seafood salad
50 min
Prawn stir-fry
25 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Garlic prawns
25 Min
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Pad see ew
30 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Chicken and almond stir-fry
30 min