Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp grated lemon zest
- 4 white fish fillets (120-200 g each - see Tips)
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery stalks, turnip), cut into pieces
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut into slices (3 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1869.3 kJ / 445.1 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 610.2 mg
Alternatieve recepten
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Ratatouille
40min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Keine Bewertungen
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 Min
Cod with citrus butter
40min
Asian-style fish fillets
30 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 Min
White fish and lemon risotto
30 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min