Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g dried porcini mushrooms
- warm water, for soaking
- 30 - 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil, plus 1.5 tablespoons extra
- 1 ¼ tsp salt
- 1200 g water
- 300 g tagliatelle pasta
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1964.6 kJ / 467.8 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 52.8 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 903.2 mg
Alternatieve recepten
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2h
Tuscan bean soup
30 menit
Ratatouille
40 Min
Pizza Margherita
2h 10 min
Hot and sour soup
55 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Geen beoordelingen
Hot and sour prawn soup
45 Min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Chorizo and bean winter warmer
1 Std. 30 Min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 menit
Aglio olio e peperoncino
35 Min