Tagliatelle with porcini mushrooms

Tagliatelle with porcini mushrooms

4.4 29 beoordelingen
Voorbereiding 25min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • dried porcini mushrooms
    30 g
  • warm water for soaking
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    30 - 50 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    20 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil plus 1.5 tablespoons extra
    30 g
  • salt
    1 ¼ tsp
  • water
    1200 g
  • tagliatelle pasta
    300 g
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches

Voeding per 1 portion

Calorieën 467.8 kcal / 1964.6 kJ
Eiwitten 19 g
Vetten 19.5 g
Koolhydraten 52.8 g
Vezels 3.2 g
Verzadigd vet 5.5 g
Natrium 903.2 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...