Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g brown onion, cut into halves
- 1300 g ripe tomato (5-6 cm) (see Tip)
- 100 g fresh mushrooms (e.g. button, oyster)
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
-
10 - 12
leaves fresh mint
of 1 tsp dried mint - 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 75 g long grain white rice
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1644 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 9.2 g
Alternatieve recepten
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Chickpea ratatouille (gut health)
1sa
Silverbeet and mushroom calzone
2sa
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 godz. 15 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1sa
Eggplant with burghul
55 dk
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min