Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g brown onion, cut into halves
- 1300 g ripe tomato (5-6 cm) (see Tip)
- 100 g fresh mushrooms (e.g. button, oyster)
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
-
10 - 12
leaves fresh mint
of 1 tsp dried mint - 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 75 g long grain white rice
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1644 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 9.2 g
Alternatieve recepten
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Vegan moussaka
1h 50min
Mediterranean capsicums
2h
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15 min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Buckwheat and mushroom quiche
29 Std. 20 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min