Beetroot, feta and spinach quiche

Beetroot, feta and spinach quiche

3.8 88 beoordelingen
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 40min
8 portions

Ingrediënten

Pastry
  • buckwheat groats
    200 g
  • salt
    1 pinch
  • unsalted butter chilled and cut into pieces
    100 g
  • water
    45 g
  • plain flour for dusting
Filling
  • brown onion cut into halves
    100 g
  • garlic clove
    1
  • raw beetroot peeled and cut into quarters
    250 g
  • eggs
    5
  • full cream milk
    400 g
  • salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • fresh spinach leaves torn into pieces
    50 g
  • feta cheese cut into pieces (1 cm)
    100 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 315 kcal / 1323 kJ
Eiwitten 12.5 g
Vetten 18.6 g
Koolhydraten 23 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 10.5 g
Natrium 285.8 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...