Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 60 g cornflour
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch salt
- 150 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 30 g cold water
Filling
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 500 g water
- 800 g zucchini, deseeded and flesh cut into pieces (3-4 cm)
- 50 g olive oil
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 100 g ham, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 4 eggs
- 50 g pouring (whipping) cream (optional)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1720 kJ / 409.5 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 28.9 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 605.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple tea cakes
1h 10min
Leek and ham tart
1h 55min
Zucchini slice
45 Min
Apple cake
1 Std.
Cauliflower gratin
1 Std.
Beef cobbler with polenta dumplings
1 Std. 30 Min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 Std.
Classic meatloaf
1h 35min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Tuna mornay
45 Min