![Feta, spinach and potato frittata Feta, spinach and potato frittata](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4CE5B626-C6F7-4C67-8405-251A002A6E38/Derivates/FE85D056-9727-447C-8A35-189A04CA92EE.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olive oil, for greasing
- ½ red onion (approx. 130 g), cut into halves
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 200 g feta cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 eggs
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 800 g water
- 350 g pumpkin, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 350 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 300 g potato, peeled and cut into cubes (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1193.1 kJ / 284.1 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 247.7 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Zucchini slice
45min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 Std. 20 Min
Tuna mornay
45min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Mexican stack
45min