Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g green split peas
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 20 g olive oil
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, trimmed and cut into pieces
- 500 g ham hocks, cut into pieces (5 cm) (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1100 g water
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 438 kJ / 104.2 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 642.1 mg
Alternatieve recepten
Chicken cacciatore
50 Min
Chicken and cashews
55 min
Curried sausages and lentils
1 Std.
Vegetable soup
35 min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Irish lamb stew
6 Std. 20 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken and sweet corn soup
30min
Beef and mushroom hot pot
2h
Irish stew
1h 30min