Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g green split peas
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 20 g olive oil
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, trimmed and cut into pieces
- 500 g ham hocks, cut into pieces (5 cm) (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1100 g water
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 438 kJ / 104.2 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 642.1 mg
Alternatieve recepten
Chicken and sweet corn soup
30 min
Shepherd's pie
55 dk
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Mashed potatoes
40 min
Cauliflower gratin
1sa
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Creamy honey mustard chicken
1sa
Apricot chicken risotto
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Tuna mornay
45 min
Beef ragu
1h 25min