
Apparaten en Accessoires
Quiche Lorraine
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
8 portions
Ingrediënten
-
Gruyère cheese or Swiss cheese (optional), cut into pieces (3 cm)50 g
Pastry
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing75 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
bacon cubes200 g
-
olive oil (optional - see Tips)20 g
-
eggs4
-
milk50 g
-
crème fraîche or pouring (whipping) cream100 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Voeding per 1 portion
Calorieën
285.7 kcal /
1199.9 kJ
Eiwitten
11.4 g
Vetten
20.1 g
Koolhydraten
14.9 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
10.6 g
Natrium
646 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

The Basic Cookbook
183 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland