Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 130 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
- 100 g parsnip, cut into pieces (3-4 cm)
- 70 g cheddar cheese, cut into pieces (3-4 cm)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 40 g wholemeal plain flour
- 1 tbsp chia seeds
- 2 tbsp poppy seeds
- 510 g butternut pumpkin, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 120 g red onion, cut into halves
- 1 fresh red chilli, trimmed and deseeded, if preferred (optional)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp brown sugar
- 60 g water
- 20 g red wine vinegar
- 120 g dry white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 120 g feta cheese, crumbled
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 eggs
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp caraway seeds (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1417.1 kJ / 337.4 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 381.3 mg
Alternatieve recepten
Feta, spinach and potato frittata
1h
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Mediterranean vegetable bake
50min
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min
Filo spinach slice
55min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Vegetable lasagne
1h 35min
Mushroom croustade
1h 35min