Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
- 2 zucchini, 1 peeled into ribbons and 1 deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 700 g filtered water
- ½ tsp dried oregano
- 1 ½ tbsp stock paste (see Tips)
- 150 g polenta
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp pine nuts
- vegan Parmesan cheese, to sprinkle (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 Min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Savoury stuffed pumpkin
1 Std. 25 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25min
Pea and garden mint fritters
25min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min