Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
- 2 zucchini, 1 peeled into ribbons and 1 deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 700 g filtered water
- ½ tsp dried oregano
- 1 ½ tbsp stock paste (see Tips)
- 150 g polenta
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp pine nuts
- vegan Parmesan cheese, to sprinkle (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot risotto
35 min
Savoury stuffed pumpkin
1h 25min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Vegan moussaka
1h 50min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Mushroom stroganoff
20min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Vegetable pilaf
1 Std.
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min