Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g olive oil
- 400 g canned diced tomatoes
- 80 g tomato paste
- 50 g red wine
- ½ tsp salt, plus extra to season cooking water
- 500 g eggplant, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2 tbsp pitted Kalamata olives
- 1200 g water
- 320 g dried pasta of choice
- 20 g toasted pine nuts
- shaved Parmesan cheese, to serve
- fresh basil leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2084.3 kJ / 496.3 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 489.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hoisin tofu with brown rice
50 min
Summer dahl
35 min
Silverbeet dahl
8h 40 min
Minestrone
40 min
Chunky mixed vegetable soup
50 min
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Risotto verde (TM6)
30 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Lentil bolognese
30 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Brown basmati rice
35 min
Mushroom risotto (TM6)
30 min