Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g olive oil
- 400 g canned diced tomatoes
- 80 g tomato paste
- 50 g red wine
- ½ tsp salt, plus extra to season cooking water
- 500 g eggplant, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2 tbsp pitted Kalamata olives
- 1200 g water
- 320 g dried pasta of choice
- 20 g toasted pine nuts
- shaved Parmesan cheese, to serve
- fresh basil leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2084.3 kJ / 496.3 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 489.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 menit
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Chunky mixed vegetable soup
50 Min
Summer dahl
35 Min
Tex-mex vegetable stew
1j 15 menit
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1j 10 menit
Chickpea ratatouille (gut health)
1j
Silverbeet dahl
8 Std. 40 Min
Polenta zucchini slice
2h 10 min
Lentil bolognese
30 menit
Mushroom risotto (TM6)
30 menit