Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Walnut pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 50 g shelled walnuts
- 30 g fresh flat-leaf parsley leaves
- 100 g olive oil
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Slow cooked beans
- 20 g olive oil
- 3 garlic cloves, cut into halves
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 120 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 60 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 200 g dried navy beans (dried weight), soaked overnight, then drained (see Tips)
- 200 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g tomato passata
- 2 tsp dried oregano
- crusty bread, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3294.3 kJ / 784.4 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 59.4 g
- Vetten
- 442.4 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 19.1 g
- Natrium
- 1915 mg
Alternatieve recepten
Lentil bolognese
30min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Green goddess pizza
1h 30min
Hoisin tofu with brown rice
50min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20 min
Courgette strudel
1h 20 min