Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Walnut pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 50 g shelled walnuts
- 30 g fresh flat-leaf parsley leaves
- 100 g olive oil
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Slow cooked beans
- 20 g olive oil
- 3 garlic cloves, cut into halves
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 120 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 60 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 200 g dried navy beans (dried weight), soaked overnight, then drained (see Tips)
- 200 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g tomato passata
- 2 tsp dried oregano
- crusty bread, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3294.3 kJ / 784.4 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 59.4 g
- Vetten
- 442.4 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 19.1 g
- Natrium
- 1915 mg
Alternatieve recepten
Tapenade
10 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Mediterranean capsicums
2h
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Wonton soup (vegetarian)
45 min
Silverbeet dahl
8h 40min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min