Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 piece lemon peel (1 x 4 cm), no white pith
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 30 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (e.g. Arborio)
- 100 g white wine
- 700 g water
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 100 g pancetta, cut into pieces (1-2 cm)
- 50 g frozen green peas, thawed
- 20 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2319.6 kJ / 552.3 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1170.9 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin risotto with bacon
40 dk
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Lamb and fennel ragu
4 Std. 35 Min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Asparagus risotto
40 dk
Basil pesto
10 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 Std. 35 Min
Stewed apples
25 Min
Custard (TM6)
15 Min