![Lamb and fennel ragu Lamb and fennel ragu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A8398A04-1D70-45AD-AA9A-BC6433E1D286/Derivates/0CF51C5E-5A4A-420D-B345-1370E53266F4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g brown onion, cut into quarters
- 130 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 3 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil
- 800 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (3-4 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g red wine
- 6 anchovy fillets
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp fennel seeds, lightly crushed
- 300 g canned chopped tomatoes
- 25 g tomato paste
- 1 tsp dried rosemary
- 1 tsp dried thyme
- 50 g shaved Parmesan cheese
- 1 - 2 sprigs fresh basil, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2306.9 kJ / 549.3 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 34.8 g
- Verzadigd vet
- 11.1 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 758.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Thai beef salad
1h 15 min
Chicken chasseur
1h 50min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4h 35 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Beef brisket chilli con carne
7h
Chinese five spice beef cheeks
4sa 25 dk
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Coconut poached chicken salad
45 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min