Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, stems and leaves
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 1 tbsp Dijon mustard
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Kale slaw
- 150 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
- 40 g red onion
- 150 g red cabbage, cut into pieces
- 150 g zucchini, cut into pieces
- 4 leaves kale, stalks removed and shredded
Turkey rissoles
- 40 g red onion
- 100 g zucchini, cut into pieces
- 1 eschalot
- 500 g turkey mince
- 1 tbsp red curry paste
- 1 egg
- extra virgin olive oil, to fry
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1450.7 kJ / 345.4 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 571.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1 godz.
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Turkey taco salad bowl
15 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Turkey patties
30 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Sticky chicken
24h 35min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min