Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g olive oil
- 600 g pork, boneless, cut into cubes (6 cm x 4 cm)
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into wedges
- 200 g ripe tomatoes, cut into pieces
- 20 - 30 g pickled jalapeño chillies or 1-2 fresh chillies, deseeded and cut into slices
- 120 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 120 g green capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 250 g canned black beans, drained (250 g is drained weight)
- 30 g tomato paste
- 100 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 avocados, flesh only
- 6 corn tortillas
- 100 g sour cream
- 4 tbsp fresh coriander, leaves only
- 1 lime, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2149.2 kJ / 511.7 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 799.4 mg
Alternatieve recepten
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1 godz. 15 min
Hoisin pork bowl
30 min
Beef fajitas
30 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Chicken picadillo cups
40 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 godz. 15 min
Beef tacos
25 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min
Sticky chicken
24h 35min