![Beef brisket chilli con carne Beef brisket chilli con carne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7ace5a75-f1be-4f83-bea2-692a6deb6946/Derivates/9c07ab1e-4e10-4ba0-994f-11c6b76ccde2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g beef brisket, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 20 g fresh coriander roots and stalks (leaves reserved for garnishing - see Tips)
- 20 g olive oil
- 200 g red onion, cut into wedges (approx. 4 cm)
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, deseeded if preferred and cut into pieces (optional)
- 180 g capsicums (red or yellow), deseeded and cut into pieces (2.5 cm)
- 2 tsp cocoa powder
- 1 tbsp red wine vinegar
- 400 g canned whole tomatoes
- 1 tsp instant granulated coffee
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- sour cream, to serve
- grated cheddar cheese, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2205.4 kJ / 525.1 kcal
- Eiwitten
- 53.8 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 795 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Lamb and fennel ragu
4h 35 min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Beef fajitas
30 dk
Chilli con carne
40min
Chicken jalfrezi
1 Std. 50 Min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 dk
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 dk
Chunky bolognese
50min
Beef cheek Bourguignon
5ωρ. 25 λεπτ.