Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 fresh kaffir lime leaves, cut into thin slices
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 500 g chicken mince
- 20 g panko breadcrumbs
- 20 g Sriracha® sauce (optional)
- 180 g oyster sauce
- 300 g basmati rice
- 1500 g water
- 2 carrots, cut into thin slices (5 mm) on the diagonal
- 2 bok choy, cut into quarters, then into pieces lengthways (10 cm)
- 1 tbsp coconut oil
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices on the diagonal
- 120 g coconut milk
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2677.8 kJ / 637.5 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1966.8 mg
Alternatieve recepten
Sticky sesame chicken
40 dk
Chicken teriyaki
20 Min
Sticky chicken
24 Std. 35 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Kid-friendly butter chicken
35 dk
Turkey rissoles and kale slaw
30 Min
Hoisin pork bowl
30 Min
Chicken and spinach enchiladas
40 dk
Asian-style pork noodles
1sa
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min