Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olive oil, for brushing
- 800 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 250 g jasmine rice
- 1000 g water
- 2 tsp salt
- 2 carrots (approx. 180 g), cut into thin slices (5 mm)
- 100 g sugar snap peas, trimmed
- 1 egg
- 3 tbsp cornflour (see Tips)
- 2 tsp paprika
- ½ tsp ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 30 g rice wine vinegar
- 60 g honey
- 20 g sweet chilli sauce
- 60 g tomato sauce (see Tips)
- 30 g brown sugar
- 50 g soy sauce (see Tips)
- 20 g sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2983.8 kJ / 710.4 kcal
- Eiwitten
- 45.9 g
- Koolhydraten
- 85.4 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 2303.9 mg
Alternatieve recepten
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Plaited pork pie
40min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
LCHF chicken Kyivs
40min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Sweet and sour pork
40min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min