
Apparaten en Accessoires
Vegetable soup
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
-
potatoes cut into pieces (3 cm)300 g
-
fresh tomato cut into halves1
-
brown onion cut into halves80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnip, leek), cut into pieces400 g
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water600 g
-
butter or olive oil20 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
91.8 kcal /
385.5 kJ
Eiwitten
2.4 g
Vetten
3.5 g
Koolhydraten
10.8 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
0.6 g
Natrium
184.6 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

The Basic Cookbook
183 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland