![Vegetable soup Vegetable soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D6D12912-ACC7-4B2A-BBE6-918927CFE9EB/Derivates/DAAC2C22-B3BE-4035-8C39-E7C6D306BDDE.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g potatoes, cut into pieces (3 cm)
- 1 fresh tomato, cut into halves
- 80 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, turnip, leek), cut into pieces
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 600 g water
- 20 g butter or olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 385.5 kJ / 91.8 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 184.6 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower gratin
1hod.
Shepherd's pie with butter bean mash
1hod.
Carrot and coriander soup
30min
Shepherd's pie
55min
Mashed potatoes
40min
Minestrone
40min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Blended mixed vegetable soup
45 Min
Cream of tomato soup
25 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Hearty seven vegetable soup
30min
Tomato and red lentil soup
30min