Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- oil, for greasing, plus extra for drizzling
- ½ Kent pumpkin, cut into wedges (2.5 cm thickness)
- ¼ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 4 pieces lemon zest (1 x 5 cm), no white pith
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into halves
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp sumac
- 2 tsp ground coriander
- 1 fennel bulb, cut into thin slices
- 500 g diced lamb (see Tips)
- 400 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 30 g fresh baby spinach leaves
- 100 g tzatziki dip (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1343.8 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 320.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkey rissoles and kale slaw
30min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Layered lamb curry
1 Std.
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Harissa lamb with green couscous
40 Min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Sticky chicken
24h 35min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Superfood salmon salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Beef ragu
1 godz. 25 min