Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g pork fillet, cut into strips (5 mm x 1 cm x 5 cm)
- 50 g soy sauce
- 300 g dried rice noodles
- 50 g vegetable oil
- 2 garlic cloves
- 1 tsp fresh ginger, grated
- 150 g red onion, cut into wedges
- 150 g red capsicum, cut into strips (5 mm x 5 cm)
- 150 g carrot, cut into strips (5 mm x 5 cm)
- 1280 g water
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 70 g oyster sauce
- 1 tsp brown sugar
- 100 g snow peas, trimmed
- 150 g baby bok choy, roughly chopped
- 1 tsp salt
- 1 fresh long red chilli, sliced diagonally
- 2 tbsp roasted unsalted cashew nuts
- 2 spring onions/shallots, sliced diagonally
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2041 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 31.7 g
- Koolhydraten
- 60.3 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1444.2 mg
Alternatieve recepten
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Chicken chasseur
1h 50min
Sweet and sour pork
40 Min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 menit
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Chicken teriyaki
20 min
Sticky chicken
24 Std. 35 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Asian-style pork noodles
1j
Stir-fry beef bowl
35 Min