Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g pork fillet, cut into strips (5 mm x 1 cm x 5 cm)
- 50 g soy sauce
- 300 g dried rice noodles
- 50 g vegetable oil
- 2 garlic cloves
- 1 tsp fresh ginger, grated
- 150 g red onion, cut into wedges
- 150 g red capsicum, cut into strips (5 mm x 5 cm)
- 150 g carrot, cut into strips (5 mm x 5 cm)
- 1280 g water
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 70 g oyster sauce
- 1 tsp brown sugar
- 100 g snow peas, trimmed
- 150 g baby bok choy, roughly chopped
- 1 tsp salt
- 1 fresh long red chilli, sliced diagonally
- 2 tbsp roasted unsalted cashew nuts
- 2 spring onions/shallots, sliced diagonally
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2041 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 31.7 g
- Koolhydraten
- 60.3 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1444.2 mg
Alternatieve recepten
Chicken teriyaki
20min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Sweet and sour pork
40min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Sticky Chilli Beef
55min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1 godz. 25 min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min