Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh ginger, peeled (see Tips)
- 200 g eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)
- 20 g oil
- 500 - 600 g pork spare ribs, cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)
- 15 g light soy sauce
- 15 g dark soy sauce
- 30 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 50 g vinegar
- 20 g raw sugar
- 1 tsp sesame seeds, toasted, for garnishing
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 7578.2 kJ / 1804 kcal
- Eiwitten
- 121.8 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 133.7 g
- Verzadigd vet
- 46.9 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 2266 mg
Alternatieve recepten
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Kung Pao chicken
1h 30min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1óra 50p
Pork ribs with black bean sauce
2h
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45 min
Wonton soup (pork)
45min
Chicken and almond stir-fry
30min
Braised pork belly
55min