Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh ginger, peeled (see Tips)
- 200 g eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)
- 20 g oil
- 500 - 600 g pork spare ribs, cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)
- 15 g light soy sauce
- 15 g dark soy sauce
- 30 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 50 g vinegar
- 20 g raw sugar
- 1 tsp sesame seeds, toasted, for garnishing
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 7578.2 kJ / 1804 kcal
- Eiwitten
- 121.8 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 133.7 g
- Verzadigd vet
- 46.9 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 2266 mg
Alternatieve recepten
Braised pork belly
55 dk
Sweet and sour pork
40 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Chinese five spice beef cheeks
4u. 25min
Pork ribs with black bean sauce
2sa
Pork belly with spring onions
1sa 10 dk
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Chinese pork with vegetables
1sa 20 dk
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 godz. 15 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min