Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pumpkin, cut into cubes (1 cm)
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for frying
- 3 fresh sage leaves, plus extra for frying
- 400 g canned diced tomatoes
- 50 g tomato paste
- 150 g water
- 30 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g fresh English spinach, trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
- 300 g ricotta (see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp ground nutmeg
- 250 g cannelloni shells (see Tips)
- pine nuts, toasted, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1229.6 kJ / 292.8 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1396.3 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin risotto with bacon
40 dk
Feta, spinach and potato frittata
1sa
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Caramelised leek and feta tart
2 Std. 25 Min
Filo spinach slice
55 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Vegetarian sausage rolls
40 dk
Mexican stack
45 Min
Vegetable lasagne
1h 35min