Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g water
- 400 g dried risoni pasta, rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra leaves for garnishing
- 130 g feta cheese
- 340 g marinated artichoke hearts, drained
- 60 g pine nuts, toasted
- 100 g sun-dried tomatoes, cut into thin slices
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 13089.9 kJ / 3116.6 kcal
- Eiwitten
- 113.7 g
- Koolhydraten
- 350.2 g
- Vetten
- 124.3 g
- Verzadigd vet
- 28.6 g
- Vezels
- 61.4 g
- Natrium
- 4216.4 mg
Alternatieve recepten
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Mixed tomato and labne salad
24hod. 20min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 Min
Feta, spinach and potato frittata
1u.