
Apparaten en Accessoires
Risoni salad with artichoke and feta
Voorbereiding 15min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
water1100 g
-
dried risoni pasta rinsed and drained400 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt to taste½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra leaves for garnishing4 sprigs
-
feta cheese130 g
-
marinated artichoke hearts drained340 g
-
pine nuts toasted60 g
-
sun-dried tomatoes cut into thin slices100 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
lemon juice1 tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Voeding per 4 portions
Calorieën
3116.6 kcal /
13089.9 kJ
Eiwitten
113.7 g
Vetten
124.3 g
Koolhydraten
350.2 g
Vezels
61.4 g
Verzadigd vet
28.6 g
Natrium
4216.4 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Vegetarian Cooking
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland