Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g water
- 400 g dried risoni pasta, rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra leaves for garnishing
- 130 g feta cheese
- 340 g marinated artichoke hearts, drained
- 60 g pine nuts, toasted
- 100 g sun-dried tomatoes, cut into thin slices
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 13089.9 kJ / 3116.6 kcal
- Eiwitten
- 113.7 g
- Koolhydraten
- 350.2 g
- Vetten
- 124.3 g
- Verzadigd vet
- 28.6 g
- Vezels
- 61.4 g
- Natrium
- 4216.4 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Pumpkin risotto with bacon
40min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Black bean enchiladas
1h 20min
Vegetable lasagne
1h 35min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Chicken and pesto risoni
35min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Mexican one-pot pasta
30min
Mexican stack
45 Min