Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves (optional)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion, cut into halves (approx. 120 g)
- 2 tsp paprika
- 20 g olive oil
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 fresh boneless salmon fillets (approx.150 g each)
- ¼ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 170 g dried risoni pasta
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp cornflour
- 1 tbsp lemon juice
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 lemon, cut into wedges, for serving (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2661 kJ / 633.5 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 39.2 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 577.2 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Pork meatballs with couscous
50 min
Gruyère salmon patties with salad
1sa 20 dk
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Chicken Caesar pasta salad
55 dk
Linguine with salmon and herbs
25 min