Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1500 g water
- 400 g butternut pumpkin, flesh only, cut into cubes (1.5 cm)
- 210 g dried risoni pasta
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 30 - 40 g balsamic vinegar
- 50 g pitted Kalamata olives, drained and cut into slices
- 60 g sun-dried tomatoes, drained and cut into slices
- 100 g marinated artichoke hearts, drained and cut into pieces
- 15 g fresh basil leaves, roughly torn
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1265 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 489.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Broccoli salad
10 menit
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Mediterranean pasta salad
50min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Penne and vegetables
35 menit
Mediterranean vegetable bake
50min
Rice salad with warm mustard dressing
1h 40min
Quick veggie pasta salad
30min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Mexican stack
45min