Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ red onion (approx. 90 g), cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tsp apple cider vinegar
- 100 g extra virgin olive oil
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 8 sprigs fresh basil (approx. 10 g), leaves only
- 25 g flaked almonds
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 garlic clove
- 500 g water
- 500 g sweet potato, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 tsp ground cumin
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 60 g rocket
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1824 kJ / 434.3 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 30.2 g
- Vezels
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Chipotle bean and corn salad
40 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1sa
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1sa
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Feta, spinach and potato frittata
1sa
Curried cauliflower salad
40 min
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Satay noodle salad
35 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min