Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g butternut pumpkin, cut into cubes (3 cm)
- 1 fresh chilli, deseeded and cut into thin slices (optional)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for drizzling
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved to serve
- 1 brown onion, (approx. 150 g), cut into quarters
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 550 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g white quinoa, rinsed and drained
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, torn into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2547 kJ / 606.3 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 49.3 g
- Vetten
- 35.8 g
- Verzadigd vet
- 19.1 g
- Vezels
- 10.8 g
- Natrium
- 819.5 mg
Alternatieve recepten
Three-bean shepherd's pie
26h
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 Std. 20 Min
Vegetable pilaf
1h
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Pulse and pumpkin curry
30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Lentil bolognese
30min