Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g basmati rice
- 150 g acorn squash, trimmed, cut into halves and cut into thin slices (5 mm)
- 160 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (1 cm)
- 150 g fresh green beans, trimmed and cut into quarters
- 100 g frozen green peas, thawed
- 280 g jarred marinated artichoke hearts, drained and cut into halves
- 10 cm piece fresh ginger, peeled
- 6 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 50 g olive oil
- 2 dried bay leaves
- 4 cardamom pods, crushed
- 1 cinnamon quill
- 2 pinches saffron threads
- 1 tsp ground smoked paprika
- ½ tsp chilli powder, to taste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g dry white wine
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g water
- 40 g slivered almonds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1846.3 kJ / 439.5 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 62.6 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 961.2 mg
Alternatieve recepten
Potato and green pea curry
50 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 dk
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Tex-mex vegetable stew
1ωρ. 15 λεπτ.
Pulse and pumpkin curry
30min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Rendang curry
30min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min