Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g basmati rice
- 150 g acorn squash, trimmed, cut into halves and cut into thin slices (5 mm)
- 160 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (1 cm)
- 150 g fresh green beans, trimmed and cut into quarters
- 100 g frozen green peas, thawed
- 280 g jarred marinated artichoke hearts, drained and cut into halves
- 10 cm piece fresh ginger, peeled
- 6 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 50 g olive oil
- 2 dried bay leaves
- 4 cardamom pods, crushed
- 1 cinnamon quill
- 2 pinches saffron threads
- 1 tsp ground smoked paprika
- ½ tsp chilli powder, to taste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g dry white wine
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g water
- 40 g slivered almonds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1846.3 kJ / 439.5 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 62.6 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 961.2 mg
Alternatieve recepten
Caribbean curry
40 dk
Butternut mac and cheese
45 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Tex-mex vegetable stew
1 Std. 15 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Potato and green pea curry
50 Min
Mashed pea and corn slice
40 dk
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 dk
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min