Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 8 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 20 g sun-dried tomatoes
- 1 tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 tbsp pickled capers
- 40 g pine nuts, toasted
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 mixed capsicums (small-medium), tops removed and deseeded
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1033.5 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 336.6 mg
Alternatieve recepten
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1sa
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 Min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Mediterranean carrot fritters
1sa
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 dk
Millet cashew stir-fry
30 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Vegetable bake with goat's feta
1sa 30 dk
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min