![Millet cashew stir-fry Millet cashew stir-fry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/22cd5d32-ae62-4042-bff4-8855307377e2/Derivates/85af4224-72f2-478e-83cd-afdf4885ef70.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 2 tbsp pure maple syrup
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 lime (zest of half a lime, juice of whole lime)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g fresh bean sprouts
- 200 g millet, rinsed and drained
- 380 g filtered water
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 120 g carrot, cut into pieces (2 cm)
- 120 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cashews
- 1 red onion (approx. 120 g), cut into thin slices
- 2 capsicums, cut into thin slices
- 227 g canned water chestnuts, cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2178.9 kJ / 518.8 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 13.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato and green pea curry
50min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Rendang curry
30 Min
Savoury potato and onion bake
1 godz. 30 min
Yasai miso ramen
35 Min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Sweet and sour tempeh
50min
Tofu scramble
25 Min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Lentil bolognese
30 Min