Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 20 g Dijon mustard
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Fennel and asparagus salad
- 250 g Camembert cheese (whole)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- 2 fennel bulbs, cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
- 60 g rocket
- 16 pitted black olives
- 2 tbsp roasted pine nuts
- micro herbs (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1838.3 kJ / 437.5 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 36.9 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 890.5 mg
Alternatieve recepten
Guacamole
10min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Cauliflower mash
25 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 Std.
Fresh fennel salad
10min
Salmon niçoise salad
35 min
Broad bean bruschetta
30 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Zucchini soup
25 min