
Apparaten en Accessoires
Salmon with yoghurt dressing
Voorbereiding 15min
Totaal 55min
8 portions
Ingrediënten
Yoghurt dressing
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
yoghurt200 g
-
tahini50 g
-
lemon juice only½
Salmon
-
fresh boneless salmon fillet (approx. 1 kg), skin on1
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
olive oil1 tbsp
-
water1000 g
Walnut crumble
-
walnuts80 g
-
fresh coriander leaves only (approx. 1 bunch)20 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into halves1 - 2
-
brown onion¼
-
lemon juice30 g
-
sumac1 tsp
-
oil2 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Voeding per 1 portion
Calorieën
263 kcal /
1100.5 kJ
Eiwitten
15.7 g
Vetten
20.5 g
Koolhydraten
7.5 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
3.2 g
Natrium
630.6 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Catch of the Day
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland