Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond crusted salmon
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 30 g lemon juice
- 40 g olive oil
- 20 g Dijon mustard
- 2 tsp honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- 20 g blanched almonds
- 50 g bread, broken into pieces
- 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
Lemon fettuccine with asparagus
- 1200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g fresh fettucine pasta
- 250 g asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 100 g sour cream
- 1 - 2 tsp Dijon mustard
- ½ lemon, grated zest, no white pith and 1 tablespoon juice
- ground black pepper, to season
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3339.5 kJ / 795 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 42.4 g
- Vetten
- 49.5 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 972 mg
Alternatieve recepten
Chicken and pesto risoni
35min
Linguine with salmon and herbs
25min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Risoni with salmon and spinach
25min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min