Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon filling
- 1 eschalot
- 1 fresh long red chilli, trimmed
- 1 tbsp pickled capers, drained
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 eggs
- 300 - 400 g hot smoked salmon, flaked into bite-size pieces
- olive oil spray (see Tip)
- 8 sheets filo pastry
- 3 tbsp panko breadcrumbs
- 2 tsp sesame seeds
Herb dressing
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 pinches salt
- 60 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1837.7 kJ / 437.6 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 867.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Filo spinach slice
55min
Lamb shanks with risoni and feta
3u. 50min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Linguine with lemon and prosciutto
25 min
Leek and ham tart
1j 55 menit
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Salmon en croute
50min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20 min