Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g butter, to brush, plus extra to grease
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ¼ - ½ fresh red chilli
- 130 g fresh baby spinach leaves
- 250 g cream cheese, cut into pieces
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 tsp sea salt
- 100 g pecan nuts, roasted
- 300 g fresh skinless, boneless salmon fillet, cut into pieces
- 12 sheets filo pastry, plus extra as needed
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2853.3 kJ / 679.3 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 57 g
- Verzadigd vet
- 21.4 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 896.1 mg
Alternatieve recepten
Plaited pork pie
40min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1 Std. 10 Min
Sticky drumettes
2 Std. 45 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Quick fruit sponge
35 Min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 Std. 20 Min
Salmon en croute
50min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 40 Min
Roasted carrot dip
1 godz.